YLE Propaganda: Huhtasaaren gradussa plagiointia

Yleisradio kertoo löytäneensä Huhtasaaren gradusta lisää plagioituja kohtia. On yhdentekevää, onko tämä totta. Propagandasta silti on kysymys, mutta miksi?

Kysymys on propagandasta monestakin syystä. Ensinnäkin tämän 15 vuotta vanhan gradun pöyhimisessä on kysymys vain yhdestä asiasta: sillä pyritään vaurioittamaan Huhtasaaren julkisuuskuvaa.

Eikö näin saisi tehdä? Tottakai saa, mutta jos se tehdään vain yhdelle poliitikolle, kysymyksessä on täysin tarkoitushakuinen toiminta, se on, propaganda.

Yleisradion pitäisi siis käydä muidenkin poliitikkojen koko historia vähintään 15 vuoden ajalta läpi ja etsiä sieltä kustakin poliitikosta jotain vikaa. Graduista voi aloittaa, mutta mahdollisia aiheita on monia muitakin.

Koska näin ei toimita, kysymyksessä on pelkkä ajojahti. Ja se kohdistuu nuhteettomaan ja kunnolliseen Lauraan juuri sen takia, että hän on erittäin upea nainen kaikin puolin ja kivenkova isänmaan ystävä.

Asetelmasta tekee kuitenkin yllämainittua absurdimman se tosiseikka, että Huhtasaaren gradu kosketteli maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta juurikin suvaitsevaiston hyväksymällä tavalla.

Kukaan ei kannata, tue tai äänestä Lauraa tuon gradun takia tai sitä Lauraa, joka tuon gradun kirjoitti. Laura on nationalistien kruunun jalokivi juuri ja vain sen takia, mitä hänestä tuli 15 vuotta tuon kirjoitelman jälkeen.

Me äänestämme Lauran vuosimallia 2018, emme sitä lapsellista ja kenties gradunsa monen muun tapaan hutiloinutta Lauraa 15 vuoden takaa. Ja lisäksi on kysyttävä missä mahtoi tuolloin kauan sitten olla gradun ohjaaja?

Eikö olennaisempaa olisi kysyä miksi gradu hyväksyttiin siinä muodossa, missä sitä nyt arvostellaan ja onko viime kädessä gradun mahdolliset puutteet kuitenkin sen hyväksyneiden ja sitä ohjanneiden henkilöiden virheitä?

Ja eiköhän meille kaikille ole aivan selvää, että Laura Huhtasaari on aivan toisen kaliiberin nainen kuin häntä arvostelevat vihervasemmistolaiset toimittajat, joiden suurin saavutus on Yleisradion turvapaikka, jossa he loisivat veronmaksajien työn hedelmien varassa.

 

laura_huhtasaari_140_306x.jpg
Laura I, Suomen tulevan kuningaskunnan ensimmäinen monarkki

Leave a comment